Autopoetsbedrijf - Auto laten poetsen.pn

Autopoetsbedrijf

Jouw Renault staat maar beslagen voor je huis? Laat je bolide door ons mooi poetsen. De weesbeïnvloedingen doen je Renault weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na continu buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen zorgen, wij brengen die oogverblindende grootsheid weer terug. Voor de mooiste uitslag zullen we de laklaag weer doen glimmen. Ons personeel is altijd trots op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste producten en geven de grootste zorg aan je bolide. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite. In de kortste tijd komen bekende op je af met de vraag of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

AutopoetsbedrijfLaat uw auto poetsen door Car Care Expert!

Dit gaat bekent klinken, je bent onderweg om wat boodschappen te doen en spontaan heb je allemaal krassen erbij door fijne steentjes. Jammer, er valt spijtig genoeg niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je vierwieler af te komen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die sprankelende kleuren van een heilige koe? Dat je een blokje aan het lopen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er voortreffelijk uit? Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw bolide er net zo uit zien, zal dat niet helemaal fantastisch zijn? Glas-coating is een transparante laag over de huidige lak heen, door dit blijft je voertuig jaren lang extra beschermd. Voordat de glascoating op de bolide kan worden gewreven behoort de heilige koe eerst ingrijpend gewassen te zijn wilt de gel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone auto naar je werk kan.

Tevens de binnenzijde van je heilige koe kunnen we totaal zuiveren zodat je weer met een goed gevoel de auto in stapt. Leren autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo netjes of als je net de autosleutel hebt verkregen. Maak je veel kilometers dan is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat je zal willen. En wie wilt er nu genoegen nemen met een smerig interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Toyota aangenaam ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Wij maskeren de minder plezierige geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer lekker ruikt.

Om je vierwieler honderd procent van binnen en buiten netjes te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Car detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Ook bestaat er een optie om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw heilige koe brandschoon hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je oom wilt aanbevelen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar eens bij ons langs bij ons autopoetsbedrijf.

CONTACT US

Autopoetsbedrijf

Leeweg 3a

1161 AA Zwanenburg

info@carcareexpert.nl

06 – 46568787

Thanks for submitting!